There is only one god and his name is Death. And there is only one thing we say to death: Not today.

27.05.2012 18:49

Yeah, I know it has already been here but this quote deserves a more permanent place than just in Right Now, although I'm saving them all. Did you know this legendary sentence actually isn't in the book? I was horrified when I found out, but it made admire the series more...

Je ale pravda, že samotné knihy vlastně až tak úchylné nejsou (na(ne?)štěstí), a že druhá řada není tak věrná předloze jako ta první. Přestože je taky absolutně skvělá.

I didn't intend to write Actual today, not at all, but I just had to share my personality results with you. A taky jeden z mých nálezů v hlubinách internetu, který mě na ty testy přivedl. 

First: Winterfell, alias blog Yaraki a Aky, kterým vám tímto doporučuji. Fakt. Moc. Vážně. Dokonalost. I felt like.. Dunno. Prostě stunned, when I found Game of Thrones articles and another Loki & 9gag-freak and... Přesvědčte se sami.

Tímto se vracím k sobě a slibovaným testům. Jsou čtyři, našla jsem je právě na Winterfellu, když jsem hledala GoT online na poslední dva díly. 

Ani z jednoho z výsledků nejsem zničená, vlastně naopak.

 

obrázek

Arya Stark
Tough, and willing to survive in this world, you might not be what people wanted you to be, but if you don't like something, you'll change it. You love and respect you're family, but are often at odds with them.

Hell yeah! My favourite character! Well one of them. When you read GoT you must have more in case some of them die...

Poměrně krátký, příjemný test na Quizille

 

obrázek

Me and strategist? Me carrying the weight of the world voluntarily? Hehe.

Which 'Game of Thrones' are you?

 


Daenerys. Další z mých oblíbenkyň. When I grow up I wanna be... well, whatever, HERE are my results and THERE you can try yourself.

 

Tywin. Obdivuhodná, yet poměrně záporná postava. Fine with me...

ASOIAF Personality

 

Otherwise... Mám za sebou většinu malých maturit, přičemž jsem zatím prošla. Praktika mě ale stále očekávají a nějaké větší testy taky. Brousí si zuby a těmi špičáky se na mě pak kření, kdykoli jsem tak nerozumná, že si je pustím do hlavy.

Teď bych v nějakém časovém horizontu měla dodělat Jungle (jo, já vím, trvá to), přepsat První setkání Kiry a Desieho, v němž se dozvíte něco o Kirie samotné, načít další obrázek, jehož náčrt nosím v hlavě od Nightwishovského koncertu, taky vytvořit rubriku na Oblíbené stránky nebo je prostě někam dát, hodit sem Assassina, abyste mě motivovali k jeho psaní, vymyslet, kam dám aktuality webu a konečně začít shánět někoho, kdo sem bude chodit... A mimoto udělat úkol z češtiny a stáhnout Epicu, další Nightwishe, SOAD and Not one of Us et cetera et cetera

Líbá vás

Cin

Hádejte, co budu dělat jako první!

 

Dám vám sem Adelaide --> 


 

obrázek

And here is a big 11,3 kg-weighting potate for the long post